Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Ställ ut på Materialdagen

Hitta på sidan

 • Ställ ut på Materialdagen - smidigaste evenemang

  3 oktober 2018 är det åter igen dags för Materialdagen, det årligt återkommande evenemanget som rör det senaste inom material och bearbetningsmetoder.

  Boka din utställningaplats! Allt ingår - snabbt enkelt och till ett fast pris

  Materialdagen är evenemanget som gör det lätt att möta arkitekten. Med en minimal ansats får du som utställare möjlighet att visa dina produkter på arkitektens planhalva. Här finns allt på plats: Snyggt podie för dina materialprover, fondvägg för ditt grafiska budskap, matta och bra belysning. Inflytt behöver inte ta mer än 15 minuter och utflytten är ofta klar på fem minuter. För att göra det ännu lättare för dig som företag har vi anpassat utställningsformatet på ett sätt som hushåller med personalresurser. Oftast räcker det med att avsätta en person ur personalstyrkan till att representera på plats.

  Fakta Materialdagen 18
  När: 3 oktober 2018
  Var: Stockholmsmässan i Älvsjö

  Missa inte chansen att vara med på Materialdagen 18!

  Kontakt för mer information och bokning:

  Per Junbrink, Key Account Manager
  08- 749 91 13
  per.junbrink@stockholmsmassan.se

  Sara Ek, Project Manager
  070-789 41 97
  sara.ek@stockholmsmassan.se


  Björn Florman, Creative Project Manager
  070-789 44 82
  bjorn.florman@stockholmsmassan.se

 • Möt arkitekter som har tid

  Våra utställare jämför Materialdagen med att göra kundbesök på arkitektkontoren. En stor skillnad är att våra besökare för ovanlighetens skull har tid att ägna sig åt information och inspiration kring material.

  Det är inte ofta det finns möjlighet att i lugn och ro presentera sina produkter för beslutsfattare från minst tio av landets ledande arkitektkontor. Som utställare på Materialdagen finns du och dina produkter i samma rum som föreläsningsscenen. Under de schemalagda pauserna möter du minglande och nyfikna arkitekter. Sedan har du möjlighet att ta del av föreläsningsprogrammet.