Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Konzept K

Vi finns i monter Materialbiblioteket

Hitta oss på kartan

Konzept K, presenterar fantastiska 3D ytor och inredningsprodukter:

3D DESIGN panel från INTERLAM DESIGN, USA

Den perfekta 3D ytflata med över 100 möjliga mönstre i kombination med spennande ytor som sand, metal eller lackad i önskad Pantone färg. Du kan få special plattor för båda innvendiga, brannsäkra och utvendige ytor. Perfekt för användning i alla typor av officiella områden som hotell, gemensamma områden, barer, restauranger, mottagningar osv både som hela väggar och speciella designdetaljer. Perfekt om du vill göra något speciellt för dina kunder!

Se mer: www.konzept-k.no eller www.interlam-design.com

ADIANA Interio med ny serie Acryl plattor med instöpta elementen. Fantastiskt utval i variabla tjockläker med alt från metallisk mesh och textil til naturliga material som bamboo, strå och blommor De har också en marmorerad serie "Light" med gjennomlysbara plattor i flere färger.

Vi kan också hjälpa med specialdesign av designplattor med instöpta elementen.

www.adiana-interio.eu & www.anli-brand.com

SIBU DESIGN, Tynne Designoverflater i et stort utvalg av mønster fra metall til dyrisk

I samarbeid med min leverandør SIBU Design i Østerrike leverer vi tynne designplater med et helt utrolig utvalg av overflatefinisher. De har alt fra alle varianter av blanke og matte metallflater, skinnflater med og uten strass, dyriske mønster som Leguan, Slange & Krokodille i et utvalg av farger...og mye mer..

Se mer: www.konzept-k.no eller www.sibu.at

SELECTION D, har et stort utval av lekre design vasor i polyester eller stainless steel och specialla decor elementen. Vasor i Polyester kan stå båda inne och utomhus och kan levereras i önskad Pantone färg. Många flotta former och storlekar. Alla produkter är perfekta för användning på hotell, butiker, gemensamma utrymmen, kontor, restauranger, barer, mottagningar etc. eller om du vill göra något speciellt för dina privata kunder.

Representerade företag

Adiana Interio, Anli-Brand, Interlam Design, SIBU Design

Våra varumärken

Adiana, Anli, Interlam, SIBU

Kategorier

Konzept K

Drammensveien 130, B3

N-0277 Oslo

Tel: +47 915 35 644

heidi@konzept-k.no