Se Helheten - ny trendföreläsning

Trendföreläsning - Se Helheten!

Materialbibliotekets trendföreläsningar är unika i det att de lägger lika stor vikt vid materialen och deras uttryck som vid de färgpaletter som presenteras.

Trendinformationen blir också tydligare då åhöraren får möjlighet att se och känna på illustrerande materialprover och ytor. Föreläsningarna riktar sig till arkitekter, designer och produktutvecklare och andra som fattar beslut som rör material och färgsättning. Eftersom trender utvecklas och lever sina egna liv ändras innehållet löpande och föreläsningen byter ibland namn. Den aktuella föreläsningen heter " Se helheten".

Materialbibliotekets trendföreläsningar är framtagna av Björn Florman, kreativ projektledare och grundare av Materialbiblioteket och Sara Ek, projketchef för Materialbiblioteket och trendanalytiker med fokus på färg och med en lång internationell erfarenhet från allt som rör fasader till världsledande företag där handhållen elektronik produceras.

Föreläsningen tar en timme och illustreras med både färg- och materialprover. Inga förkunskaper krävs. Föreläsningen kan antingen hållas i Materialbibliotekets lokaler på Stockholmsmässan, eller i era lokaler. Kostnad för föreläsningen är 19 000 kr + moms oavsett antal åhörare.

För bokning och frågor, kontakta Björn Florman, 070 789 44 82 materialbiblioteket@stockholmsmassan.se.