Materialdagen Rock Pattern
Anmälan 6 mars

Delta under Materialdagarna

Företag som redan ställer ut i Materialbiblioteket får utan extra kostnad möjlighet att närvara och representera under samtliga Materialdagar. Ett sådant deltagande blir mycket enkelt att genomföra. Ni behöver i stort sett bara dyka upp - materialproverna har ni redan på plats!

Boka din medverkan

Om ditt företag ännu inte ställer ut i Materialbiblioteket erbjuder vi en nästan lika enkel lösning att medverka under en Materialdag.

För era materialprover tillhandahåller vi ett ståbord med måtten 120x120x90 cm. Bordet står centralt placerat i Materialbiblioteket. Det ni behöver göra är att förbereda materialprover, ta med visitkort och naturligtvis själva närvara med er kunskap.

Materialdagen utställarbord

Kostnaden för att medverka under en Materialdag är då 4000 kronor. Kontakta Per Junbrink på telefon 08 749 91 13 eller per.junbrink@stockholmsmassan.se

Om ni skulle bestämma er för att fortsätta som utställare i Materialbiblioteket dras dessa 4000 kronor från årsavgiften som är 26 000 kronor för formatet ”Hyllplats” eller 39 000 kronor för formatet ”Minimonter”. Här kan du läsa mer om de olika alternativen för utställare i Materialbiblioteket »

Kontakta oss gärna så berättar vi mer

Media och Yrkespartner

Plattform: Arkitektur, Design och Produktutveckling

Samarbetspartner